top of page

what people say

Семинарът за Себеувереност с Юлия и конете остави трайни усещания в мен. Тръгнах си с нови осъзнавания от полето на "слепите ми петна" в несъзнаваното. Повиших нивото на саморефлексия какво се случва в мен и доколко успявам да управлявам емоциите и мислите си. Изследвах силата на намерението преди дадена задача и ефекта от излизането на зона на комфорт. Усетих как се рамкирам сама в мисли и действия и се лутам в крайности и колко ненужно е това.
Конете ми помогнаха да се свържа със себе си и просто да бъда.
Благодаря !

Теодора Каменова

Семинар "Себеувереност"

Конете и Юлия ми показаха в дълбочина какво е влияние. Как ни влияят мисли и чувствата, как ги проектираме и взаимодействаме с другите. Открих, как "вътрешния диалог" помага или пречи при взаимоотношенията ни с хората. Как нашите или чуждите мисли и чувства се проектират върху другите и как те влияят на постигането на резултатите в живота и социума ни. Семинарите с конете са дълбоко, лично, ефективно и автентично преживяване, учене и личностно развитие

Емил Минев

Семинар "Влияние"

Семинарът беше полезен за мен изключително много. Имах възможността да обърна поглед към себе си и да работя върху определени неща от личността си. Открих, че определени повтарящи се ситуации в живота ми могат да бъдат повлияни по различен начин и това зависи изцяло от мен. Препоръчвам семинарите с конете при Юлия, заради градивната атмосфера, приятната емоция и важните теми, които се обсъждат и осмислят чрез един непосредствен и уникален подход.

Весела Колева

Семинар "Влияние"

Всеки, който има нужда да бъде по-близо до своята най-истинска форма и да се запознае с неподозирани страни от своята същност има полза от среща с конете. По време на семинара и с напъствания на Юлия това се случва в непосредствена, приятелска обстановка. Опитът и умения на Юлия, както и нейния професионализъм неусетно те водят към постигане на отлични резултати в личностно развитие

Савина Матакиева

Семинар "Емоции"

Бях на два семинара с конете: Влияние и Себеувереност.
Това, което конете дават много бързо и ясно е обратна връзка дали и как се справяш, успяваш ли да влияеш или не. Те не лъжат, не се замаскират зад фалшива радост или полза, за да изпълнят нещата, които изискваш. Успяваш да ги убедиш да тръгнат и да те следват, или не. Правейки паралел в живота си с подобни ситуации, си даваш много ясна представа как действаш – решително или не, бавно или бързо, с внимание към другия или целеустремен и обърнат само към себе си. 
За мен обученията са много осъзнаващи и полезни с теоретичната с практичната си част, както и с дискусиите в края.

Диана Колева

Семинари "Влияние" и "Себеувереност"

Конете и семинарът с тях ми напомниха осезаемо колко е важно да обръщаме внимание какво мислим, защото те влияят на поведението, езикът на тялото и на избор на действия. Разбрах, че не трябва да се отказвам а да пробвам различни начини. Юлия предоставя различен и ефективен начин да осъзнаеш и разбереш концепциите за влияние, мотивация и съзнателност.

Петя Котева

Семинар "Влияние"

Препоръчвам семинарите с коне на Юлия, защото смятам че е алтернативен и дълбок начин да работиш със себе си... Помощта на конете буди в мен повече доверие в процеса от другите, утвърдени стандартни практики.

Елена Богданова

Семинар "Емоции"

Семинарът  „Емоциите и как да ги опитомим“ проведен в ранчо „Конникът“ от Юлия Славов-Тонев се оказа отключващ фактор за осъзнаване на истинската ми същност, затворена до този момент много дълбоко в мен.
Лекцията и заниманията с конете ми разкриха един нов и различен свят, истински и неподправен, към който всъщност винаги съм принадлежала , но не съм могла да го усетя.
Автентичното си Аз за жалост съм загубила в ранното си детство, създавайки образ, който е бил приемлив и ми е помагал да оцелея в агресивна среда сред хора с много различна чувствителност от моята. Намирайки се в пълна безпътица, загубила вяра в хората и в доброто, но в същото време  търсейки истинския път към себе си прочетох за провеждането на семинар близо до София с участието на коне. Винаги много съм ги харесвала, но никога не съм имала възможността да контактувам с тях.
И така, на това прекрасно и магнетично място, където се намира ранчото,в процеса на заниманията с конете аз съвсем несъзнателно съм проектирала мисли и емоции върху тях. В последствие виждайки символиката в техните реакции разбрах, че получавам отговори за лица и случки в живота ми, които толкова дълго съм търсила.
За мен Семинарът с участието на коне е началото на един път към себе си, символично прераждане, преоткриване на ценностната ми система, пренареждане на приоритетите ми. Това е път, който минава през болезнени изпитания и откриване на тежки истини, но  и изпълнен с много вяра и надежда за едно ново начало.

Боряна Данчева

Семинар „Емоциите и как да ги опитомим“

Себепознание, опит в различен контекст, в който може да се докоснеш до истинското си аз - това бе за мен семинарът с Юлия и коне учители. Разбрах с тяхната помощ, че трябва да съм по-уверена в заявяването на това коя съм и какво искам. Научих, че мога да се справя в ситуации, които ме плашат и поставят извън зона на комфорта ми. Семинарите с конете са уникален начин, да изследваш себе си и да намериш вътрешната си сила.

Ивелина Славова

Семинар "Влияние"

Невероятно е но факт. Работата и общуване с конете много ясно разкрива и дава възможност да наблюдаваш и осъзнаеш своите мисли, емоции и да определиш, избереш как искаш да действаш. Семинарът беше полезен за мен, защото имах възможността да експериментирам с различни подходи и начини за себе-анализ, да погледна вътре в себе си и да осъзная своите емоции

Ива Аврамова

Семинар "Емоции"

bottom of page